Paint decoratie schilder Poes
Paint decoratie schilder schotse hooglander
Paint decoratie boerenknol

Over mij

Hallo! Ik ben José Krijger. Ik woon in Nisse en werk onder de naam Paint! decoratieschilder.

Bij mij kunt u terecht voor al uw muurschilderingen en decoratief schilderwerk.

Om mezelf te verdiepen in het vak van schilder, heb ik diverse opleidingen gevolgd. Ik ben begonnen met een 4-jarige opleiding in Antwerpen, waarbij de nadruk werd gelegd op decoratief schilderen, hout- en marmerimitaties, restauratie en verouderingstechnieken. Na deze opleiding mocht ik mezelf ‘schilder-decorateur-restaurateur’ noemen, wat gelijk staat aan meester-schilder in Nederland. Ook heb ik later de schilderopleiding ‘specialist decoratie en restauratie’ gevolgd in Goes en volg ik graag cursussen om steeds wat technieken op te frissen of nieuwe kennis te vergaren. Zo heb ik ook een cursus Trompe l’oeil (realistisch schilderen) gevolgd in Florida toen ik 21 was, wat echt een geweldige ervaring was!

Decoratieschilder

Tijdens mijn opleiding werd ik een keer door kennissen gevraagd een babykamer te voorzien van een decoratie en zo is mijn passie voor muurschilderingen gaan groeien. In al die jaren heb ik mezelf steeds weer nieuwe technieken aangeleerd en ben ik steeds betere materialen gaan gebruiken. In dit vak is het eigenlijk vooral oefening baart kunst!

Na 9 jaar te hebben gewerkt bij een huisschildersbedrijf, heb ik in 2020 de stap genomen om mezelf volledig op het decoratieve schilderen te richten en ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Inmiddels heb ik al heel veel mooie en uitdagende opdrachten gekregen en ik hoop dat er nog velen zullen volgen!

Neem voor een impressie van mijn werk een kijkje in mijn portfolio op deze website of volg mij op Social media:

Over Mij

Schildercursus-Florida