Over mij

Hallo! Ik ben decoratieschilder José Krijger uit Nisse, Zeeland. Wat leuk dat je een kijkje op mijn website neemt. Ben je op zoek naar een decoratieschilder in Zeeland die prachtige muurschilderingen kan maken? Gevonden! Met veel plezier maak ik de mooiste creaties, groot en klein. Ik hoop dat je al wat inspiratie uit mijn portfolio kan halen. Hieronder vertel ik nog wat meer over mezelf.

Hier is Paint Decoratieschilder geboren

Tekenen doe ik al mijn hele leven, van kleins af aan. Behalve dat ik het toen al superleuk vond, kreeg ik er ook nog eens hoge cijfers voor op school. Een leraar zei ‘daar moet je iets mee gaan doen’ en dat is het beste advies wat hij me kon geven. Daar is het eerste stapje naar mijn werk als decoratieschilder gezet.

Opleiding

Na een 4-jarige opleiding Decoratie- en restauratieschilder in Antwerpen had ik de smaak helemaal te pakken. Ik ging in Zeeland aan de slag bij een huisschilder en volgde daarnaast nog aanvullende cursussen in Nederland en zelfs Florida. Dankzij deze opleidingen en ervaring leerde ik de basis én de fijne kneepjes van het vak.

Muurschilderingen

Hier en daar werd ik in de tussentijd door kennissen in Zeeland gevraagd een babykamer te voorzien van een muurschildering. Wat begon als vriendendienst, groeide al snel uit tot een passie. Het duurde echter meer dan 15 jaar voordat ik echt de stap naar mijn eigen bedrijf Paint Decoratieschilder zette. Pas in 2020 vond ik de tijd rijp. Ik mocht dan wel al jarenlang op het niveau van Meesterschilder werken, toch geldt in dit vak ook: oefening baart kunst. Inmiddels durf ik, ja ik als perfectionist en nuchtere Zeeuwse, zonder schroom te stellen dat ik kwalitatief hoogwaardige muurschilderingen aflever.

Decoratieschilder in Zeeland

Ik doe er alles aan om een muurschildering zo mooi en uniek mogelijk te maken. Ik gebruik de beste materialen en technieken en vlieg iedere opdracht aan met nieuw enthousiasme en een flinke dosis creativiteit. Als decoratieschilder werk ik vooral in Zeeland, van Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren tot Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen.

Dit mag je van me verwachten

Wanneer je dus op zoek bent naar een decoratieschilder in Zeeland, neem dan eens contact met me op. Ik vertel je graag over de mogelijkheden en denk met je mee in wat voor jouw ruimte een leuke muurschildering zou zijn. Lees hier meer over mijn werkwijze. En wat het resultaat betreft? Ik verras je graag met een nog mooiere muurschildering dan je zelf voor ogen had!

Jij blij, ik blij!

Dat is misschien nog wel het mooiste aan mijn vak als decoratieschilder: mensen verrassen en blij maken. Een muurschildering is altijd zoveel mooier, echter en indrukwekkender dan dat ene plaatje wat je zag op internet. Het tovert bij velen een brede lach op het gezicht. En daarmee ook op het mijne!

Over Mij

Schildercursus-Florida

Oh ja, pssst, ik schilder ook trappen, deuren en plafonds!

Wil je je trap een betonlook geven? Ook daar zorg ik met decoratief schilderwerk graag voor. Net zoals ik ook op deuren en zelfs plafonds de mooiste creaties maak. Dus wat je ook geschilderd wilt hebben: laat maar weten!