Babykamer

Wat is er leuker dan het kamertje in te richten voor het kindje dat je verwacht? Je wilt het lief, schattig en eigen maken. Een muurschildering geeft het die bijzondere finishing touch. Ik help je graag met wat babykamer inspiratie.

Babykamer inspiratie

In mijn portfolio, hier bij ‘muurschilderingen babykamer’, laat ik je graag zien wat er zoal mogelijk is voor het kamertje van jouw aankomende kindje. Je ziet hier stuk voor stuk voorbeelden van muurschilderingen die ik in de loop der jaren voor babykamers gemaakt heb. Ik hoop dat het je veel babykamer inspiratie geeft!

De mix met jouw wensen

Zelf heb je misschien ook al allerlei ideeën over wat voor muurschildering je graag in jouw babykamer zou willen zien. Misschien denk je aan een bepaald thema of heb je al ergens een heel leuk plaatje gezien. Ik stel voor: laten we mijn babykamer inspiratie en ervaring en jouw wensen en ideeën eens mixen. Wedden dat daar iets heel moois uitrolt?

Muurschilderingen babykamer

Omdat ik zelf ook mama ben, gaat mijn hart bij ‘muurschilderingen babykamer’ iets sneller kloppen. Het heeft iets speciaals om mee te mogen helpen bij het inrichten van het meest speciale kamertje in huis, om hier echt iets persoonlijks van te maken. Muurschilderingen babykamer zijn hier bij uitstek geschikt voor. Anders dan (foto)behang of muurstickers, zijn muurschilderingen per babykamer echt uniek.

Muurschildering afstemmen op interieur babykamer

Bij het inrichten van je babykamer kies je ook meubeltjes, gordijnen en accessoires uit. Het mooiste is als een muurschildering op al deze onderdelen van je babykamer is afgestemd. Het gaat daarbij niet alleen om kleur, maar ook om plaatsing van de meubels in de ruimte. Ter inspiratie: het kan heel leuk zijn om een karaktertje van de muurschildering als het ware in het ledikantje te laten kijken. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden.

Babykamer inspiratie én door

Ik denk ook verder dan de babykamer inspiratie. Want je kindje wordt straks ook ouder en gaat van het ledikantje over naar het eerste bedje. Ook dan is het mooi dat de muurschildering van de babykamer nog steeds in de peuterkamer past. Daar houd ik in mijn advies qua kleuren, afbeelding en plaats op de muur rekening mee.

Verrassing in je babykamer muurschildering

Wat leuk is en leuk blijft, zijn kleine verrassingen. Die verwerk ik vaak in muurschilderingen voor babykamers. Glow in the dark accenten bijvoorbeeld. In het daglicht merk je er niks van, dan lijkt het gewone verf, maar in het donker lichten er ineens sterretjes, een maan of een raampje op. Zo leuk! En zo schilder ik ook vaak kleine details als een rupsje, vlindertje, kaboutertje of andere leuke verrassingen die jouw opgroeiende kindje in de muurschildering kan ontdekken.

Wil jij een muurschildering voor jouw babykamer, of zou je nog wel wat extra babykamer inspiratie willen opdoen? Neem eens contact met me op. Ik help je graag verder! Ik maak babykamer muurschilderingen in heel Zeeland zo ook in Vlissingen.