Kinderkamer

Wat groeien ze toch snel! Het is tijd voor een nieuw interieur voor jouw opgroeiende kindje. Dat stelt je voor een lastige uitdaging: er echt iets moois van maken, passend bij de interesses van je kind, zonder dat hij of zij er over een jaar alweer op uitgekeken is. Ik help je met de perfect passende kinderkamer muurschildering!

Kinderkamer decoratie

Om de kamer van je dochtertje of zoontje in te richten, kun je natuurlijk uit onnoemlijk veel soorten kinderkamer decoratie kiezen. Maar wil je echt iets unieks, dan kies je natuurlijk voor een kinderkamer muurschildering. Iedere muurschildering die ik maak, is namelijk uniek. Ook wanneer je me een plaatje laat zien van wat je graag geschilderd wilt hebben, zorg ik er in overleg met jou voor dat het een eigen uniek kenmerk krijgt.

Kinderkamer muurschildering in thema

Jouw kindje is op een leeftijd dat het eigen interesses krijgt. Lievelingskleuren, dieren, prinsessen, sport, auto’s, jungle, sterren, Nijntje of wat dan ook. Hoe leuk is het dan om deze in de kinderkamer muurschildering te verwerken? Heel leuk! Ik help je graag met ideeën over hoe je kinderkamer decoratie hierop kunt afstemmen in kleuren en afbeeldingen.

Kinderkamer muurschildering voor jarenlang plezier

Je kindje ontwikkelt zich snel en daarmee veranderen vaak ook zijn/haar interesses. Dan is het natuurlijk zonde wanneer de kinderkamer muurschildering na een jaar al ‘uit de mode’ is. Daarom adviseer ik je om voorzichtig te zijn met trendgevoelige interesses, bijvoorbeeld op basis van een filmkarakter of online game.

Rustig aan met kinderkamer decoratie

Kinderkamer muurschilderingen kennen vaak veel details. Als je het leuk vindt, verstop ik er ook nog wat leuke grapjes in die je (kindje) misschien maanden later pas ontdekt. Ik kan het zo gek maken als je wilt, maar tegelijkertijd kan ik me voorstellen dat je het niet té gek wilt laten worden. Een slaapkamer is immers ook de kamer waar jouw kindje tot rust moet kunnen komen. Indien gewenst hou ik daar met zachtere kleuren en rustigere figuren rekening mee.

Eerst inrichten, dan kinderkamer decoratie

Voordat we samen de vorm, inhoud, grootte en plek van de muurschildering in het kamertje van jouw zoon of dochter bepalen, is het belangrijk dat je weet wat de verdere inrichting wordt. Waar komt het bed, het bureautje en de kast? Hoe groot zijn die en welke uitstraling hebben ze? Als ik dat weet, kan ik je veel beter adviseren en de kinderkamer muurschildering perfect op de ruimte laten aansluiten.

Dezelfde dag nog lekker slapen

Voor mijn muurschilderingen gebruik ik acrylverf. Dit is geurloze verf op waterbasis. Het droog snel en laat geen vervelende luchtjes achter. Jouw kindje kan dus nog dezelfde dag lekker in zijn/haar eigen kamertje slapen.

Wil jij een muurschildering voor de kinderkamer van jouw zoon of dochter? Of wat zou je nog wel wat inspiratie voor kinderkamer decoratie willen opdoen? Neem eens contact met me op. Ik help je graag verder! Ik maak kinderkamer muurschilderingen in heel Zeeland.