Muurschilderingen

Je wilt jouw woonkamer, slaapkamer, keuken, hal of bedrijfsruimte nét even wat extra’s geven. Muurschilderingen zijn dé manier om dat te doen. Het zijn echte eyecatchers, altijd uniek, altijd persoonlijk en, als je voor Paint Decoratieschilder kiest, ook altijd mooi!

Muurschilderingen altijd uniek

Het grote verschil tussen muurschilderingen en andere decoratieve (wand)afwerkingen is dat muurschilderingen altijd one-of-a-kind zijn. Tenminste, bij Paint Decoratieschilder dan toch. Ook al vind je de muurschildering die ik maakte voor je buurman, zus, oom of kennis nog zo mooi, ik maak er bij jou thuis net weer iets anders van, passend bij jouw unieke wensen.

Alles kan met muurschilderingen

Wat je wensen ook zijn, laat ze maar horen! In mijn portfolio zie je al dat ik veel verschillende stijlen aankan en het liefst word ik uitgedaagd om weer iets anders, iets nieuws te creëren. Ik werk steeds vanuit een bestaande foto of tekening en maak daar een bijzondere versie van. Ik ben benieuwd naar wat voor muurschildering jij op zoek bent en kan niet wachten om daar invulling aan te geven.

Muurschilderingen met thema Zeeland

Veel mensen halen voor muurschilderingen hun inspiratie uit de natuur. Zeeland zorgt wat dat betreft natuurlijk voor prachtige plaatjes. De duinen en de zee, de paalhoofden en een ondergaande zon, de polders met uitgestrekte vergezichten, sfeervolle bossen… nou ja, teveel om op te noemen. Lijkt het jou leuk om een stukje Zeeland binnen te brengen? Ik verras je graag met toffe ideeën.

Muurschilderingen binnen én buiten

De meeste aanvragen voor muurschilderingen krijg ik voor binnenruimtes, maar ook muurschilderingen voor buiten behoren tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld op de gevel van je huis, bedrijfspand of schuur. Benieuwd naar wat er kan? Neem eens contact op, ik leg je de mogelijkheden graag uit.

Wat kosten muurschilderingen eigenlijk?

De kosten van muurschilderingen lopen sterk uiteen om dat het stuk voor stuk om maatwerkitems gaat. De belangrijkste aspecten in de kosten van muurschilderingen zitten

  1. in de detaillering van de muurschildering;
  2. in de grootte van de muurschildering;
  3. in de kwaliteit van de ondergrond.

Om je toch een idee te geven wat er komt kijken bij het maken van een muurschilderingen, kijk dan even hier voor de 7 stappen voor een Muur schilderij.

Muurschilderingen in Zeeland

Met Paint Decoratieschilder verzorg ik muurschilderingen in heel Zeeland. Ik woon zelf vrij centraal in Zeeland, namelijk in Nisse, en ik merk dat 1 uur reisafstand wel het maximale is om jou de beste service en prijs/resultaat-verhouding te kunnen bieden. Dus woon je in Zeeland en zoek je een decoratieschilder die een prachtige muurschildering voor je kan maken? Dan sta ik graag voor je klaar! Woon je net ‘over de grens’ in West-Brabant? Neem dan ook gerust contact op. Een tripje naar Bergen op Zoom of Roosendaal is ook zo gemaakt.