Muur schilderij in 7 stappen

1. Contact

Wil je graag een muur schilderij of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan de eerste stap, vul het contactformulier in en laat me weten waar je ongeveer naar op zoek bent. Vaak ben ik overdag druk aan het schilderen, maar zodra ik kan, neem ik per e-mail contact met je op.

2. Intake

Ik ben allereerst benieuwd naar jouw wensen. Wat voor muur schilderij heb je zelf in gedachten qua grootte, inhoud, detaillering en budget? Op welke plek wil je de muur schilderij hebben? Is hij bedoeld voor een baby– of kinderkamer, woonkamer, keuken of bedrijfsruimte?

Via e-mail nemen we alvast wat praktische zaken door, zoals hoe de huidige ondergrond van de muur eruit ziet en welke meubelen er in de ruimte staan. En ik vraag je ook om wat foto’s van de ruimte aan te leveren. In sommige gevallen maken we nog een afspraak dat ik even langskom om de situatie zelf te bekijken, maar dit is niet altijd nodig.

3. Inspiratie voor jouw muur schilderij

Weet je zelf al precies wat je wilt, of kun je juist wel wat inspiratie en advies gebruiken? Hoe dan ik, ik help je graag verder. Ik denk met je mee qua thema’s en kleuren en ik verwijs je naar mijn porfolio, Pinterest en andere voorbeelden. Samen vinden we het ideale voor jouw muur.

4. Concept & offerte

Ik werk een ruwe schets voor je uit. Zo krijg je al een goede indruk van hoe het eruit komt te zien.

5. Detailtekening

Ben je enthousiast over de schets? Dan werk ik graag een offerte voor je uit zodat je precies weet waar je qua kosten aan toe bent. Is ook deze akkoord? Dan plannen we een afspraak in voor het moment van de realisatie.

6. Muurtekening

Voordat ik van start ga, schijn ik met een beamer de contouren van de muur schilderij op de muur. Ik vraag je dan altijd nog even om met me mee te kijken. Ben je zo blij met de grootte en de plek? Zo ja, dan ga ik van start met het uittekenen van de contouren op de muur. Vervolgens werk ik stap voor stap, kleur voor kleur, jouw muur schilderij uit.

7. Muur schilderij

Hij is klaar! Nu zie je het resultaat in volle grootte en kleuren. Ik kan je alvast verklappen: in het echt is het nog mooier dan je je vooraf, op basis van het plaatje, had ingebeeld. Ineens zie je de details en de diepte van je muur schilderij. Zo bijzonder, levensecht! Je kunt er direct van genieten, want de muurschildering is snel droog en laat geen vervelende geurtjes achter.